sapanca bungalov fiyatları A Gizli Silah

Wiki Article

 Top korunaklı, size özel kayran sunulan tesiste doğanın içerisinde bir dinlenme sizleri bekliyor. 7/24 güvenlikli Temiz Deluxe Bungalov’da her habbe kendine ilgilendiren bostan kullanma meydanı ve havuzu bulunuyor. Konaklama bedelına verimli serpme kahvaltı da dahil ediliyor.

Koala Bungalows, toyluk senelerında hempalarla gidilen tatillerin ilk adresi olan Olimpos’ta iz düzenıyor. Meşhur Çıralı Plajı’nın yakınlarındaki bu bungalovlardan arabayla 20 dakikada Adrasan Plajı’na ve yürüyerek 15 dakikada Olimpos Dalış Merkezi’ne yetişmek kabil.

Siz de konforlu bir bungalov tatili eylemek isterseniz Olympos Village'ı  yeğleme edebilirsiniz. Kıymet`s Tree Houses ise yeniden bungalov evler ile hizmet veren bir tesis. Eğlenmeyi ve denize benzeyen olmayı tercih ediyorsanız Erkli`s Tree Houses’ı yeğleme edebilirsiniz. 

İstanbul’a yakın gezilecek yerler listesinin en başlangıcında mevcut Ağva, ırmak kenarında konumlanan bungalov evler ile göz kamaştırıcı bir hafta sonu tatili yapabileceğiniz destinasyonlardan. Özellikle arkadaş gruplarının tercihi olan bungalov evlerde birbirinden iyi ve çalgılı çağanaklı aktivite alanları kurulmuş.

Sapanca'nın aydınlık doğkakımında yapacağınız tatile bir de havuz tadı eklemeyi kim istemez ki? Sapanca'nın onlarca noktasında konumlanmış olan havuzlu bungalov evlerimizde, kışın soğuğuna aldanmadan tatilinizi en az 2 kesilme sefalı hale getirecek bu imkandan kendinizi yoksun bırakmayın.

Sapanca Otelleri ile konaklarken görmenizi önerdiğimiz yerler ortada ise  tarihi ve bungalov turistik bir öneme ehil olan Maşukiye’de güne harika bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz.

Dilerseniz Hellovillam’da mevcut jakuzili veya havuzlu bungalovları inceleyebilirsiniz. Evlerinizde bulunacak havuz ve jakuzi ile Sapanca tatilinize farklı bir dokunuş yapabilirsiniz. Çocuklarınızla bu arada geçireceğiniz bir Sapanca tatili karınin bungalov havuzlu bir konut tercih etmeniz ailenin tüm üyelerini berhudar edecek bir özellik olacaktır.

Kişisel verileriniz, sapanca bungalov Kvkk Metni kapsamında işlemlenmektedir. “Araç Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Farklı devamı için tıklayın konseptlere ve mimari stillere sahip olan bungalov evler Sapanca’yı her yıl binlerce yabancı ve evcil turisti çekmesi dâhilin rabıta odağı haline getirmektedir.

Paintball sahası arkadaş gruplarının en çok eğlendiği aktivite alanlarından. Ağva Shelale’in misafirleri dâhilin kurmuş evetğu paintball sahası ile arkadaşlarınızla yan yana şen bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Butik otel açısından da domestik ve yabancı turistlere güvenilir bir dinlence sunmayı hedefliyor.Bunun dışında yılbaşı otelleri midein de Sapanca'yı yeğleme edebilirsiniz.

Bu bungalovlarda havuzun sıcaklığını dilediğiniz gibi ayarlayabilir ve sezon ne olursa olsun havuz keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Ancak her tatilcinin kaygı ettiği soru şu: "Isıtmalı havuzlu sapanca bungalov bungalov fiyatları nedir?"

Longoz Ormanı İçinde yaban hayatı ve doğayı deney ederken konforunuzdan taviz vermediğiniz bir çadır dinlenme kampıı deneyimine ne dersiniz?

Sapanca’da hem lokanta hem bile bungalov aşiyan olarak görev veren Backyard Sapanca’da meşe ağaçlarının arasında konumlandırılmış, kendine özel bahçeli 8 adet bungalov evden oluşuyor. Evlerin 4 tanesinin müstakil havuzu var ve ısıtmalı olan bu havuzlar kışın 30 C° ye denli ısınabiliyor.

Report this wiki page